Activiteiten 

Onze hoofdactiviteit is de productie en plaatsing van ramen en deuren

Laat u inspireren en kies de ramen en deuren die het best passen bij de architectuur van uw woning.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid gamma aan andere producten
  • luiken, zowel sier- als functionele luiken
  • garagepoorten
  • veranda's
  • vliegeramen
  • rolluiken, rolluikbakken
  • afkasting
  • .......

Dit alles doen wij zowel voor nieuwbouw als voor renovatie..

Indien u wenst te renoveren kan u bij ons terecht voor het totaalpakket.
Zowel het uitbreken en wegvoeren van bestaande ramen, het vervangen van enkel door dubbel glas en het afkasten van uw ramen nemen wij voor onze rekening.
Op die manier zijn uw ramen perfect in orde en hoeft u geen beroep meer te doen op andere stielmannen.
Productie en plaatsing van ramen en deuren
Hout
Houten ramen en deuren hebben een authentieke uitstraling en geven je woning dat tikkeltje meer warmte. Enkel hout heeft die typische warme, unieke textuur en geeft uw woning een authentieke uitstraling. Gecombineerd met dubbel glas en een dubbele dichting krijgen uw ramen en deuren een extreem hoge isolatiewaarde.
Houten ramen komen tot hun recht in hedendaagse, moderne of pastorijwoningen dankzij het kwalitatief hoogstaand vakmanschap van Codeva.

ALU
Een aluminium raam en deur is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen : bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk. Het slanke profiel van aluminium ramen garandeert bovendien een maximale lichtinval. Laat de zon nu maar schijnen !

PVC
Onze waardevaste kunststof ramen en deuren voldoen aan uw wensen op gebied van functie, uitvoering en design. Daarbij verbetert de zeer goede warmte-isolatie duurzaam uw wooncomfort. PVC ramen en deuren  staan niet alleen voor de beste isolatie, maar ook voor het hoogste comfort en de hoogste mate van veiligheid en betrouwbaarheid. Kies de vorm en kleur die u het meest aanspreekt! Ontdek de vele mogelijkheden, afwerkingen, indelingen en het omvangrijke assortiment toebehoren, soorten handgrepen en krukken.

 
 
 

CODEVA  

Beekstraat 48 
2830 Tisselt

Tel. : 015 / 71 16 44
Fax : 015 / 71 30 10 
E-mail : info@codeva.be
 Wij voorzien u graag van passend advies.
Iedere situatie is namelijk uniek en
dat verdient een persoonlijke aanpak.